Discussion:
[jruby-dev] Issue with jRuby and Warbler
(too old to reply)
Félix Bellanger
2013-10-18 08:38:46 UTC
Permalink
Hey,

So I'm trying to run a WAR archive generated using warbler which has the
compiled, runnable and executable options and embedding Winstone as a
webserver. Whenever I run it on a UNIX based system like OS X or Linux I
have no issues whatsoever but when I try to run the same archive on Windows
I get the following log output:
https://gist.github.com/Keeguon/2c034c9f91cc42d5004c and the application
doesn't start.

If anybody could shed some light on this it would be really helpful.

Much appreciated.
--
Félix Bellanger
122 Rue Marcadet
75018 Paris, France
Email: felix.bellanger-***@public.gmane.org
Twitter: @keeguon <http://twitter.com/keeguon>
Phone: +33.6.78.53.28.15
Charles Oliver Nutter
2013-10-22 21:05:12 UTC
Permalink
This looks like our win32 implementation of resolv.rb logic, which
uses FFI to call down to actual win32 functions, is not loading
properly.

Please file an issue for this.

- Charlie

On Fri, Oct 18, 2013 at 3:38 AM, Félix Bellanger
Post by Félix Bellanger
Hey,
So I'm trying to run a WAR archive generated using warbler which has the
compiled, runnable and executable options and embedding Winstone as a
webserver. Whenever I run it on a UNIX based system like OS X or Linux I
have no issues whatsoever but when I try to run the same archive on Windows
https://gist.github.com/Keeguon/2c034c9f91cc42d5004c and the application
doesn't start.
If anybody could shed some light on this it would be really helpful.
Much appreciated.
--
Félix Bellanger
122 Rue Marcadet
75018 Paris, France
Phone: +33.6.78.53.28.15
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe from this list, please visit:

http://xircles.codehaus.org/manage_email

Loading...